Acne

Hoe kom ik er vanaf?

Uit onderzoek blijkt dat ruim 90% van de mensen op enig moment in zijn leven acne krijgt.  Bij acne is de talgproductie verhoogd, belemmert een overschot aan dode huidcellen de afvoer van talg en veroorzaakt de bacterie p. acnes vervolgens een ontsteking in de verstopte porie. Gelukkig kun je acne bijna altijd onder controle krijgen als je weet hoe je bovenstaande problemen kunt aanpakken.

 

Heb jij wel echt acne?

Soms lijkt het of je acne hebt, maar is er in werkelijkheid iets anders aan de hand. Heb je last van roodheid in het gezicht, kleine zichtbare bloedvaatjes, een overgevoelige huid en puistjes waar geen talg in zit maar vooral vocht dan kan het zijn dat je rosacea hebt.
Heb jij heel erg veel kleine bultjes op je voorhoofd die soms wat jeuken dan heb je vermoedelijk last van een gist (Pityrosporum folliculitis) op de huid.
Puistjes rondom de mond kunnen wijzen op periorale dermatitis en zit je gezicht onder de jeukende rode bultjes dan kan je overgevoelig zijn voor je huidverzorgingsproducten. Het is heel belangrijk om te weten waar jouw puistjes en bultjes door veroorzaakt worden.

Wij vinden het, daarom belangrijk om voor de behandeling een professionele huidanalyse uit te voeren en een persoonlijke behandelplan op te stellen om zo het beste resultaat te behalen.

 

Wist u dat gezondheid op het gezicht geschreven staat? Vanuit de oosterse huiddiagnose is de overtuiging dat de huid ons een kijkje gunt in de gezondheid van het lichaam. We weten natuurlijk allang dat als we ons niet lekker voelen, de huid daaronder lijdt. Met de “East meets West” huidanalyse word de huidconditie letterlijk in kaart gebracht.

DE SPIEGEL VAN UW ZIEL 

Deze bijzondere methode van huidanalyse, gebaseerd op traditionele Oosterse geneeskunde, let op vele kleine aspecten in het gezicht. De zones in het gezicht geven vaak extra informatie over de oorzaken van de huidproblemen, huidconditie en gezondheid.

Huidverzorging en huidverbetering in stappen. Hoeveel aandacht moet u aan uw huid besteden? En wat moet u eigenlijk doen om uw huid jong en mooi te houden? Hoe zorgt u voor maximale huidverbetering? Een basis huidverzorging – voor jong en oud – bestaat uit zes stappen.

6 EENVOUDIGE STAPPEN NAAR HUIDVERBETERING

Het verzorgen van uw huid hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn! Om u zo goed mogelijk te begeleiden naar een mooie en gezond uitziende huid heeft Cenzaa het 6 stappenplan ontwikkeld. U vindt het unieke Cenzaa 6 stappen huidverbeteringsprogramma op al uw Cenzaa producten. Vraag uw Cenzaa Therapist naar de Cenzaa Huidanalyse voor het behalen van maximale resultaten voor uw huidtype.

Stap 1: Reinigen (Cenzaa Rise & Shine Cleanser) & Cenzaa Velvet Mist)

Stap 2: Crystal Orange Cleanser

Stap 3: Complex ( Cenzaa Rebalancing power)

Stap 4: 24H Crème (Cenzaa Rebalancing Spirit) of (Cenzaa rebalancing Splash)

Stap 5: Masker (Cenzaa Ocean Touch)

Stap 6: Beschermen ( Cenzaa Lovely Radiance BB Cream & Cenzaa Sunshine)