Kennismakingbehandeling

Ken uw Huid. Ken uw Gezondheid. Ken uw Leefstijl.

Maak kennis met Larimer Skincare + Medispa
Hoeveel aandacht moet u aan uw huid besteden? En wat moet u eigenlijk doen om uw huid jong en mooi te houden? Hoe zorgt u voor maximale huidverbetering?
Wanneer u  voor het eerst bij ons komt voor een huidverbeterende behandeling adviseren we de kennismakingsbehandeling. Tijdens deze behandeling wordt de huidconditie in kaart gebracht middels de “East meets West” huidanalyse en de “Observ520” huidscan apparaat.
Onze aanpak voor huidverbetering begint met een compleet programma speciaal aan uw wensen aangepast. Tijdens deze behandeling gebruiken we de cos-medische producten van CENZAA of IK SKIN PERFECTION.
Ons doel is uw huid te verbeteren tot op het hoogst haalbare niveau!
90 minuten vanaf €55.00

 

 

Onderzoeken wijzen uit dat ongeveer 50% van het resultaat behaald wordt door dagelijks de huid thuis te verzorgen met de juiste producten. De andere 50% van het resultaat wordt behaald met een behandeling in de salon

 

Afspraak Maken

 

Wist u dat gezondheid op het gezicht geschreven staat? Vanuit de oosterse huiddiagnose is de overtuiging dat de huid ons een kijkje gunt in de gezondheid van het lichaam. We weten natuurlijk allang dat als we ons niet lekker voelen, de huid daaronder lijdt. Met de “East meets West” huidanalyse word de huidconditie letterlijk in kaart gebracht.

DE SPIEGEL VAN UW ZIEL 

Deze bijzondere methode van huidanalyse, gebaseerd op traditionele Oosterse geneeskunde, let op vele kleine aspecten in het gezicht. De zones in het gezicht geven vaak extra informatie over de oorzaken van de huidproblemen, huidconditie en gezondheid.

Huidverzorging en huidverbetering in stappen. Hoeveel aandacht moet u aan uw huid besteden? En wat moet u eigenlijk doen om uw huid jong en mooi te houden? Hoe zorgt u voor maximale huidverbetering? Een basis huidverzorging – voor jong en oud – bestaat uit zes stappen.

6 EENVOUDIGE STAPPEN NAAR HUIDVERBETERING

Het verzorgen van uw huid hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn! Om u zo goed mogelijk te begeleiden naar een mooie en gezond uitziende huid heeft Cenzaa het 6 stappenplan ontwikkeld. U vindt het unieke Cenzaa 6 stappen huidverbeteringsprogramma op al uw Cenzaa producten.

Stap 1: Reinigen

Stap 2: Diepte reiniging

Stap 3: Complex

Stap 4: 24H Crème

Stap 5: Masker

Stap 6: Beschermen

De vraag naar intensieve behandelingen en producten groeit enorm, immers iedereen wil graag een stralende en gezonde huid. De Profusion producten zijn de `huidspecialist` voor uitdagende huidwensen en –problemen.

Structurele huidverbetering genereren en deze verbeteringen behouden? De Cenzaa Profusion serie is een luxe gezichtsproductlijn met de laatste laboratorium technologieën voor revolutionaire cosmedische huidverbetering. De superieure producten van de Profusion serie zijn een perfecte aanvulling op de dagelijkse verzorging of te gebruiken tijdens een Cenzaa Skinkuur door de Skin Therapist.

U verwacht hoge kwaliteit en intensieve behandelingen. Naast de behandeling in de praktijk is een ondersteunende thuisbehandeling vaak noodzakelijk om maximaal resultaat te behalen en te behouden.

 Door jarenlange ervaring weten wij bij Cenzaa dat professioneel huidadvies de basis vormt voor een succesvol huidresultaat. Hiermee heeft u een doelgerichte oplossing voor structurele huidverbetering.