Lasertherapie bij Larimer Skincare + Medispa!

Als u zich ergert aan een huidprobleem en/of u heeft er echt last van, dan kunt u er iets aan laten doen.

Wij nemen geen enkel risico en hebben daarom een partnership gesloten met de specialisten van Cosmetique Totale!

Bij huidtherapeute Jennifer Rensen van Cosmetique Totale kunt u terecht voor de medische behandelingen. Jennifer is lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en kwaliteit geregistreerd. Zo is het mogelijk dat u voor veel behandelingen in aanmerking kunt komen voor vergoeding door uw zorgverzekeraar.

U kunt er terecht voor de behandeling van:

 

Wie is Cosmetique Totale, Institute for Health & Laser Therapy?

Cosmetique Totale verzorgt op afspraak bij larimer Skincare + Medispa in Klundert laserbehandelingen. Cosmetique Totale is sinds 2004 uitgegroeid tot de marktleider op het gebied van hoogwaardige medische behandelmethoden voor definitieve ontharing, acne, littekens, kalknagels, pigment, couperose, huidverjonging en huidverbetering.

Waarom Cosmetique Totale?

Een laserbehandeling bij Cosmetique Totale staat garant voor veiligheid en betrouwbaarheid. Zo is Cosmetique Totale lid van Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH). Alle huidtherapeuten hebben de opleiding HBO Huidtherapie voltooid en afgesloten met een beproefd onderzoek. Daarnaast volgen alle huidtherapeuten o.a. maandelijkse trainingen van trainers uit het binnen- en buitenland. Door deskundigheid worden we aanbevolen door menig huisarts, specialist en zorgverzekeraar. Omdat Cosmetique Totale aan alle wettelijke vereisten voldoet, kunnen wij ook op doktersvoorschrift werken en worden veel behandelingen door de zorgverzekeraars vergoed.

 
Definitief ontharen
  • Ontharen met de geavanceerde ELOS technologie. Elos ontharen is veiliger en effectiever dan de traditionele Diode Laser of IPL technieken. ELOS is in tegenstelling tot andere methoden wel geschikt voor elk huidtype en elke haarkleur. Dus ook voor het definitief ontharen van blond, grijs en vlassig haar.
Huidverbetering: acne, acne littekens, couperose en pigment
  • De huidtherapeuten van Cosmetique Totale werken nauw samen met diversen artsen en dermatologen zodat u verzekerd bent van een gedegen professionele huidverbeteringsbehandeling. Naast anti-aging behandelen zij ook de beschadigde huid (o.a. acne, littekens, pigment en couperose).
Ematrix laserbehandelingen
  • Cosmetique Totale heeft alles op medisch en cosmetisch gebied in huis om uw huid weer jong, fris en strak te maken. HBO-huidtherapeuten behandelen o.a met de nieuwe eMatrix methode. Deze laserbehandeling is ook geschikt voor de donkere huidtypes!
Kalknagels – schimmelnagels
  • De termen “kalknagels” en “schimmelnagels” worden in de volksmond door elkaar gebruikt. Vaak gaat het toch echt om schimmelnagels. Deze nagels zijn lastig te behandelen omdat de schimmel zich hardnekkig vastbijt in de nagelplaat. Anti-schimmelcrèmes en druppels zijn vaak niet toereikend en daarnaast heeft een intensieve medicatiekuur een hoop gevaarlijke bijwerkingen. Schimmelnagels kunnen tegenwoordig goed door middel van lasermethoden behandeld worden.

Heeft u interesse?
Wij adviseren u dan om vrijblijvend een afspraak te maken voor een gratis intakegesprek met onze huidtherapeute. Tijdens deze afspraak bekijkt de huidtherapeute of u behandeld kunt worden.

Neem gerust even telefonisch contact op met Larimer Skincare + Medispa voor het inplannen van een afspraak. Wij zijn telefonisch te bereiken op 0168-785 131. Uiteraard kunt u ook een mail sturen naar info@larimer.nl of een SMS/whatsapp sturen naar
06 24 28 95 41 . Wij heten u graag welkom in onze schoonheidssalon!


Afspraak Huidtherapie

Op de volgende dagen kunt u terecht bij de huidtherapeut voor de medische behandelingen:

– Dinsdag 29 januari 2019
– Dinsdag 12 maart 2019
– Donderdag 28 maart 2019