Rimpels weghalen

Rimpels
Met de jaren eist het natuurlijke huidverouderingsproces zijn tol. De aanmaak van collageen en elastine vertraagt, waardoor onze huid verslapt. De hydratatie vermindert en de huid droogt uit. Er ontstaan lijnen, groeven en rimpels. Door externe factoren zoals zon, stress en leefstijl versnelt dit proces en ontstaan ouderdomsvlekken.

Met de allernieuwste huidverstrakking en/ of rimpel behandelingen is het niet alleen mogelijk om het huidverouderingsproces te stoppen, maar zelfs terug te draaien! Ga voor die natuurlijke, jeugdige en stralende huid MET behoud van uw eigen mimiek.

Welke resultaten u kunt verwachten van laserbehandelingen of medische peelings:

  • Opvulling rimpels en lijntjes;
  • Huidverstrakking;
  • Betere huidstructuur;
  • Verwijdert ouderdomsvlekken;
  • Verwijdert couperose en
  • Verwijdert littekens en andere huidoneffenheden.

Welke rimpel behandelingen zijn er?

Rimpels verwijderen kan bijvoorbeeld met injectables of een facelift. Naast het verwijderen van rimpels verdwijnen met deze methodes helaas ook de natuurlijke gezichtsuitdrukkingen (mimiek) van het gezicht. Daarom kiezen steeds meer mensen liever voor een natuurlijke rimpel behandeling. Het voordeel hiervan is dat uw mimiek wordt behouden. Naast het verwijderen van rimpels zal ook de huidteint en huidstructuur verbeteren.

Er zijn verschillende huidverstrakkings- en/of rimpel behandelingen mogelijk. Graag nodigen we u uit voor een gratis consult. Dan kunt u aan onze huidtherapeut aangeven wat u verbeterd wilt hebben. Zij zal vervolgens uw huid goed bekijken en u vertellen of dat mogelijk is en zo ja, welke behandeling het meest geschikt is voor u!

Rimpels verwijderen met huidverstrakking of rimpel laserbehandeling

De eMatrix is nog maar net overgewaaid uit Hollywood en nu al een ware hype. Bekende Nederlands kiezen steeds vaker voor deze natuurlijke rimpelbehandeling zonder injecties, botox of een operatie. Een eMatrix is een allround huidverjonging. Deze unieke laserbehandeling vervaagt rimpels en lijnen, maar vermindert daarnaast ook pigmentvlekken en verbetert de huidtextuur zoals grove poriën.

De ELOS refirme stimuleert uw huid om collageen en elastine aan te maken, wat leidt tot een huidverstrakking. Naast het verstrakken van de huid, verwijdert de ELOS-methode ook pigmentvlekken en couperose. De WRA laser is bij uitstek geschikt voor het verstrakken van gebieden op het lichaam.

De opfris behandeling, voor elke huid!peeling dermaceutic

Een vermoeide huid door stress, roken, weinig slaap of een druk leven tekent enorm. Met een medische peeling of fotofacial is uw huid en uitstraling direct weer fris, gezond en stralend. De huid is egaler, zonder onrustige roodheid of storende pigmentvlekken, grove poriën en kleine rimpels zullen verdwijnen.

Gratis rimpel consult

Er zijn allerlei rimpel behandelingen mogelijk, afhankelijk van het resultaat dat u wenst. Graag nodigen wij u uit om langs te komen voor een gratis en vrijblijvend eerste consult. U krijgt een complete huidanalyse en een persoonlijk behandelplan. Zo weet u direct hoe u uw huid het allerbeste kunt verjongen. rimpels laseren

 

Prijzen rimpel behandeling

rimpels opvullenDe prijzen van een Een deelgebied kunt u al laten behandelen vanaf €40,- . Een eMatrix deelbehandeling is mogelijk vanaf €125,-, een medische peeling vanaf €75,- en een volledige fotofacial al vanaf €125,-

Voor een gratis, persoonlijk advies en behandelplan kun u bellen naar
168 785 131 om een afspraak te maken met een van onze huidtherapeuten bij larimer Natural Spa!