Pigmentvlekken verwijderen, veilig en effectief.

Pigmentvlekken
U kunt bij ons  terecht als u op een professionele manier van uw pigmentvlekken, ouderdomsvlekken, zwangerschapsmasker en/of zonschade af wilt komen.

Hoe kom ik van mijn pigmentvlekken af?

Onze huidtherapeut bekijkt eerst de pigmentvlekken en kunnen dan beoordelen welk methode het meest geschikt is voor het verwijderen van pigmentvlekken. Omdat wij werken met hoogwaardig apparatuur en de best opgeleide huidtherapeuten (HBO-geschoold en Kwaliteit-geregistreerd) hebben wij een goede naam bij veel zorgverzekeraars. Een pigment en/of camouflage behandeling in het gelaat zal daarom doorgaans worden vergoed. Een verwijzing van een dermatoloog of arts is in de meeste gevallen niet nodig.
(Huidtherapeut is geregistreerd volgens wet BIG, artikel 34)

Maak direct een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek bij Larimer Skincare + Medispa. U krijgt dan een huidanalyse en een persoonlijk afgestemd advies.

bel 0168 785 131

Wat is de beste manier om pigmentvlekken te verwijderen?

Met de Elos techniek kunnen verschillende soorten pigmentaties behandeld worden zoals donkere pigmentvlekken, zonschade, zwangerschapsmasker (melasma) en ouderdomsvlekken op gezicht en/of lichaam. Een bijkomstig effect is dat ook gesprongen vaatjes minder zichtbaar worden en grove poriën zullen verfijnen. Een behandeling is er al vanaf €45,-. Als u op zoek bent naar een behandeling die naast het verminderen van pigment ook de huid verjongd en vernieuwd, dan is wellicht de eMatrix behandeling iets voor u. Ontsierende verheven plekjes en fibromen kunnen wij snel en gemakkelijk voor u verwijderen met behulp van coagulatietherapie ‘the Zapper’.

‘De nieuwe revolutionaire RF technologie voor het verwijderen van pigmentvlekken zorgt ervoor dat ongewenste pigmentvlekken, snel, makkelijk en pijnloos worden verwijderd.’

Waar komen de pigmentvlekjes vandaan?

Pigmentvlekken komen veel voor en zijn vooral zichtbaar op delen die veelvuldig in de zon komen zoals decolleté, gezicht en op de hardruggen. Gelukkig wordt er tegenwoordig goed geadviseerd over zonbescherming maar dat was vroeger wel anders. We zien daarom de meeste pigmentvlekken bij personen met een lichte huid die in hun leven veel in de zon hebben gezeten. Maar ook bij personen die hun huid goed hebben beschermd tegen zon zien we pigmentvlekken, de zogenoemde ‘ouderdomsvlekken’. De meeste vlekjes kunnen geen kwaad maar zijn wel ontzettend storend. Twijfelt u over een plekje? Laat uw huid dan altijd tijdig nakijken. Onze specialisten zullen hier tijdens het eerste consult ook altijd goed op letten.

Verschillende pigmentbehandelingenPigmentvlekken laseren

De Elos is een veilige, niet-invasieve behandeling. De techniek combineert bipolaire radiofrequentie (RF) met een licht/laser. Met elke puls verbetert de textuur en de teint van de huid. Pigmentvlekken, zonbeschadigingen en ook couperose zullen verminderen. Na een behandeling zal de huid er veel gladder, gezonder en jonger uit zien.

De eMatrix is een populaire behandeling voor huidverjonging en zorgt er daarnaast voor dat ouderdomsvlekken, zonbeschadigingen, melasma (ook wel zwangerschapsmasker genoemd) en pigmentvlekken verminderen. De eMatrix kan ook worden ingezet om littekens, rimpels en grove poriën te behandelen. Omdat de eMatrix alleen gebruik maakt van radiofrequente energie (RF) is het mogelijk om alles huidtypes en huidskleuren te behandelen. Wij behandelen daarom ook pigmentvlekken op de donkere huid!

Onze huidtherapeuten zijn eveneens gespecialiseerd in het toepassen van Chemische peeling op de huid. De peeling wordt veelal ingezet om actieve acne te behandelen maar heeft als gunstig bijeffect dat ook oppervlakkige rimpeltjes, littekentjes en andere onregelmatigheden zoals pigment en rode vlekjes zullen vervagen. De peeling zorgt voor een mooie afschilfering van de dode huidcellen waardoor de huid egaler en gladder wordt.

Met de Zapper verwijderen we fibromen/ouderdomswratjes. Deze plekjes zijn goedaardig maar zijn wel cosmetisch storend. Fibromen kunnen allerlei vormen hebben en zijn soms donker gekleurd (meestal bij een donkere huid). Vaak zijn de plekjes al na één behandeling verdwenen!

Resultaten pigmentvlekken verwijderen.

Kleine pigmentplekjes zijn soms al na één behandeling verdwenen. Voor grotere gebieden en dieper pigment zijn vaak meerdere behandelingen nodig. Gemiddeld tussen de 1-5 behandelingen. Na 1-5 behandelingen ziet u een algehele huidverbetering van 50-75%! Na elke behandeling ziet u het pigment steeds meer vervagen. In het behandelde gebied zullen gesprongen vaatjes tevens verminderen. Grove poriën verfijnen en uw huid zal steeds meer gaan stralen.

Risico’s en complicaties

Na de behandeling is de huid lichtrood en zij kan ook iets gezwollen zijn. Na een paar uur is dit weg. Er kunnen kleine korstjes op de pigmentplekjes ontstaan. Dit is goed, maar zorg dat u niet aan de korstjes krabt om littekenvorming te voorkomen! Geef altijd aan welke medicatie u gebruikt en/of kort geleden gebruikt heeft. Bescherm uw huid altijd goed tegen schadelijke uv-stralen om complicaties als pigmentreacties en blaarvorming te voorkomen.

Nabehandeling

Voor het beste resultaat adviseren wij het gebruik van een goede zonbescherming. Na de pigmentbehandeling kunt u de huid verzorgen met een zacht herstellend K-Ceutic van Dermaceutic. Onze huidtherapeuten adviseren u hierover graag.

Consult

Wij adviseren u vrijblijvend een afspraak te maken voor een intakegesprek met één van onze huidtherapeuten bij Larimer Skincare + Medispa. Tijdens deze afspraak worden uw wensen besproken en maakt de huidtherapeut een persoonlijk behandelplan voor u voor het verwijderen van de pigmentvlekken. U hoort direct welke pigmentbehandeling het meest geschikt is en of dit wordt vergoed door uw zorgverzekeraar.

Maak nu gebruik van vrijblijvend consult t.v.w 25 euro.

Bel naar ons voor een afspraak: 0168 785 131

 

pigment verwijderenpigmentvlekken