Make-up

Natuurlijk Mooi

Met make-up kun je de sterke punten van je gezicht accentueren terwijl je minder mooie kanten kunt verdoezelen en camoufleren. Tijdens het aanbrengen van de make-up wordt gekeken naar de vorm van het gezicht en de kleur ogen. Om zo de juiste kleur die bij het gezicht past te kiezen en afhankelijk van de wensen van de klant wordt de make-up netjes aangebracht.

 

“Whether I’m wearing lots of makeup or no makeup, I’m always the same person inside.”

− Lady Gaga

Dag Make up

Een dag make-up geeft een neutrale en rustige uitstraling. Deze make-up is zeer geschikt voor sollicitaties, pasfoto’s enz.
Prijs: € 25.00

Glamour Make-up

Make-up voor een speciale gelegenheid.
Prijs: € 35.00

Larimer Bruid

Jouw trouwdag is een erg spannende dag! Op deze bijzondere dag wil je er natuurlijk adembenemend uitzien en daar hoort de make-up ook bij. Oriëntatie gesprek, proef sessie en de trouwdag make-up.
Prijs: € 95.00

Oriëntatie en intake:
We beginnen met een oriëntatiegesprek waarin ik jouw persoonlijke gegevens, trouwdatum en wensen bespreek. Misschien heb je al een bepaalde stijl in gedachten? Romantisch, glamour of juist modern?

Proef sessie:
In de aanloop naar de mooiste dag van je leven zal de besproken proef make-up verzorgd worden, helemaal volgens jou wensen. Deze afspraak vindt plaats in de salon. Het eindresultaat wordt vastgelegd op foto en in een persoonlijk dossier aangelegd, zodat op de dag zelf alles vlot loopt.

De Trouw Dag:
Op de trouwdag zelf kom ik desgewenst naar jouw locatie om het resultaat van de ‘proef make-up’ te doen herleven. Vandaag zullen alle stukjes van de puzzel volledig op zijn plaats vallen: je kleding, je haar, je make-up… Vandaag ben JIJ de mooiste!!!