Massages

Heerlijk en Ontspannen

Een moment van verademing door middel van massagetechnieken uit verschillende werelddelen en de intensieve aromatische kracht van pure bloemen en planten extracten bieden u optimale beleving.
Gun uzelf de harmonie van exotische componenten in combinatie met therapeutische formules en ervaar de totale ontspanning.

 

 

 

 

Klassieke Massage

De Klassieke Massage ook wel Zweedse Massage genoemd, is van oorsprong één van de oudste massagevormen. Het doel van een klassieke massage is om stress en spanningen te verminderen. 

Gericht op het activeren van spieren, verbeteren van de doorbloeding in huid, spieren, pezen en gewrichten. De massage heeft een sterk ontgiftende werking. Ook voor mensen zonder stress is een massage een weldaad voor lichaam en geest.

Prijzen
Hot Stone Massage

De Hotstone Massage wordt gegeven met warme natuurgeslepen vulkanische stenen. De stenen zijn lekker warm en niet te heet en werken ontgiftend en ontspannend. Door de combinatie van warmte en beweging  kan er dieper in het spierweefsel gewerkt worden, wat de massage veel effectiever maakt.

Door de warmte van de stenen kunnen de spieren makkelijker ontspannen en bieden u zo de kans heerlijk weg te dromen en alles even los te laten.

Prijzen
Balinese Massage

De Balinese massage vindt zijn oorsprong in Bali, Indonesië. Tijdens deze traditionele Indonesische massage met warme aromatische oliën en kruiden bundels worden door middel van strijkbewegingen en drukpunten afvalstoffen uit de spieren verwijderd.

Deze massage bevordert de bloedsomloop en spierversoepeling en brengt het lichaam in een diepe staat van ontspanning en ultieme welbevinding.

Prijzen
Zwangerschap Massage

Een massage als je zwanger bent is heerlijk en ontspannend voor moeder en kind. Het is bewezen dat massage tijdens de zwangerschap het stresshormoon noradrenaline verlaagd, het bevordert een goede nachtrust en het verlicht rug en bekkenpijn.

Niet alleen jezelf, maar ook de baby wordt heel rustig van de zachte en aangename bewegingen. Onze massages zijn ontworpen voor een ultieme zwangerschapsbeleving.

Prijzen