De Risicogroepen voor voetproblemen zijn diabetes-, reuma-, en spastische patiënten, oudere mensen en mensen met Parkinson. Onze gespecialiseerde medische pedicure kan door middel van zorgvuldige analyse en voetverzorging voetproblemen bij de hierboven beschreven risicogroepen, tot een minimum beperken. Wij zijn aangesloten bij STIPEZO en het Register Paramedische Voetzorg. Deze zijn landelijk erkend bij de zorgverzekeraars.

 

Diabetische voet

In 2016 is de vergoeding van pedicure vanuit de basisverzekering veranderd. Om te bepalen of iemand recht heeft op de vergoeding van pedicure wordt gebruik gemaakt van zorgprofielen. Er zijn vier zorgprofielen, waarbij geldt dat hoe hoger het zorgprofiel is, hoe meer voetzorg noodzakelijk is.

 

Nadat u uw Sims classificatie heeft laten vaststellen en u gescreend bent door de podotherapeut, komt u mogelijk in aanmerking voor een vergoeding van uw pedicurebehandeling.

Reumatische voet

Speciale behandeling voor de reumatische voet.
U ontvangt een nota die U in kunt dienen bij Uw zorgverzekering.

 

Duur: 30 minuten Prijs: € 32.50,00
Duur: 40 minuten Prijs: € 40,00
Duur: 50 minuten Prijs: € 50,00

 

Medische Spa Pedicure

Medische voetbehandeling voor de probleem voeten. De voeten worden in een warme bubbelbad geweekt, nagels worden geknipt, nagelriemen worden verzorgt, eelt wordt mechanisch verwijderd en eventuele likdoorns, ingroeiende nagels en kalknagels worden behandeld.
Duur: 30 minuten Prijs: € 35.00
Duur: 40 minuten Prijs: € 40,00
Duur: 50 minuten Prijs: € 50,00
Duur: 60 minuten Prijs: € 60.00

Schimmelnagel correctie met gel

‘LCN Wilde-pedique Silver Plus’
‘LCN Wilde-pedique Sliver Plus’ is een professioneel concept waarmee beschadigde schimmel teennagels gecorrigeerd kunnen worden en waarmee een blijvend en perfect resultaat nagestreefd wordt. De teennagels kunnen geheel of gedeeltelijk hersteld worden op verantwoorde wijze. Dit gebeurd als volgt:
Schimmelnagels / mycosenagels
‘LCN Wilde-pedique Silver Plus’ bevat het wetenschappelijk getest kiemdodend component ‘piroctone olamine’ tegen schimmels en gisten. Bovendien wordt aan het toegevoegde zilver een antibacteriële werking toegeschreven, welke de reeds toegevoegde anti-mycotische componenten nog beter ondersteunt.
Kleurcorrectie bij verkleurde nagels.
Er wordt een zo natuurlijk mogelijke teint uitgezocht om de kleurcorrectie uit te voeren.
Nagelreparatie bij afgebroken nagels.
Met de ‘LCN Wilde-pedique Silver Plus’ kunnen we bij een geheel of gedeeltelijk afgebroken nagel de teennagel herstellen.
1 teennagel €16
2 teennagels €22
10 teennagels €31

Ingroeiende Nagel

Een ingroeiende nagel kan heel veel pijn veroorzaken. Bij ons kunt u terecht om de ingroeiende nagel drukvrij te leggen.
1 teennagel €12,50
2 teennagels €17,00

Verwijderen Likdoorn

Een likdoorn, ook wel eksteroog genoemd, is een pijnlijke eeltplek die naar binnen is gegroeid. Een likdoorn wordt vooral aangetroffen op de voeten en tussen de tenen. Een likdoorn is goed te voorkomen door wrijving op tijd op te merken en schoeisel te dragen dat fijn zit. Is er dan toch een likdoorn ontstaan dan kan u bij ons terecht om de likdoorn te laten verwijderen.

Likdoorn verwijderen 10 minuten €12.00
Likdoorn verwijderen 15 minuten €17.00
Likdoorn verwijderen 20 minuten €22.00