Larimer Skincare + Medispa

Waar u Heerlijk kan Genieten in een Oase van Rust en Ontspanning
Stap eens binnen bij ons en ervaar de serene sfeer. Met zachte wellness muziek op de achtergrond komt u bij ons helemaal tot rust. Onder het genot van een kopje biologische kruiden thee melange of koffie bespreken we uw wensen. Samen maken we een persoonlijk behandelplan speciaal voor uw huid. We begeleiden u graag naar een mooie, gezonde en stralende huid.
Gun uzelf een oosterse verademing met maximale huidverbetering!
In ons dagelijks leven vergeten we vaak te relaxen en te genieten van de bijzondere momenten in het leven. Uit het behandelaanbod van Larimer Skincare + Medispa kunt u kiezen voor bijzondere momenten, momenten die u helpen te relaxen en het beste geven voor de huid.
Inside_outside-Cenzaa-Larimer-huidverbetering-klundert-zevenbergen

Info – Over Larimer

NATUURLIJKE SCHOONHEID, VAN BINNEN EN VAN BUITEN
Het begon als een grote droom, maar door mijn passie voor de natuur, huidverbetering & ontspanning heeft het zich ontwikkeld tot een totaal concept van natuurlijke beauty, body & wellness.
Met passie voor het vak en enthousiasme heb ik in 2013 Larimer Skincare + Medispa opgericht. De kracht van Larimer schuilt in de filosofie dat natuurlijke schoonheid niet alleen van buiten zit, maar een combinatie is van innerlijk welbevinden en uiterlijke verzorging. Elke behandeling is samengesteld uit huidverbetering en ontspanning.
Als kind ben ik opgegroeid op het Caribische eiland Aruba, waar rust en ontspanning tot een ware levensstijl is verworven. Parelwitte stranden, de golvende azuurblauwe zee en de kleurrijke cultuur hebben de basis gelegd voor Larimer.
La Mer” is het Franse woord voor de zee. Larimer stamt af van Larimar een mineraal, een zeldzame variant van pectoliet die alleen wordt gevonden in de Caribische zee. Volgens de lokale bevolking bevorderd de Larimar steen innerlijke rust, helderheid en balans.

 

Skin Care

DOELGERICHTE OPLOSSING BIJ HUIDPROBLEMEN

Wellness

ONTSPANNENDE BEHANDELINGEN & SPECIALISTISCHE HUIDVERBETERING

Natuurlijk

OPTIMALE EN EFFECTIEVE HUIDVERBETERING MET LIEFDE VOOR MENS, DIER EN NATUUR

Beauty

UITERLIJKE SCHOONHEIDS START BIJ EEN MOOI EN GEZOND LICHAAM

Maak Kennis met onze Experts

Kwaliteit, Vakkennis & Professionaliteit
Please specify image url

Aimée Timmermans

Gecertificeerd Schoonheidsspecialiste en Pedicure met meer dan 10 jaar ervaring. Dermatologie voor schoonheidsspecialiste, specialisatie acne

In 2013 heb ik Larimer Skincare + Medispa opgericht.

Ik vind het belangrijk om te blijven vernieuwen en altijd de nieuwste technieken in mijn schoonheidssalon aan te bieden. Zo krijgt u als klant de beste kwaliteit behandelingen. Bij mij kunt u terecht voor huidverbeterende behandelingen, pedicure, manicure, massage en make-up. Mijn werk doe ik met veel passie en liefde. Ik vind dat een bezoek aan Larimer meer moet zijn dan het ondergaan van een behandeling. Samen kijken we wat uw wensen zijn en wat bij u past.

Ik hoop u binnenkort te mogen verwelkomen bij Larimer Skincare + Medispa waar u heerlijk kan genieten in een oase van rust en ontspanning.

Vriendelijke groeten,

Aimée Timmermans

AGB Code: 96011264 Register Paramedische Voetzorg: P20130135B

Please specify image url

Rafaëlle As

Huidtherapuet

Hallo, ik ben huidtherapeut Rafaëlle As.

Bij Larimer Skincare + Medispa Klundert kunt u bij mij terecht voor de behandeling van overbeharing, pigmentvlekken, couperose, schimmelnagels, huidverbetering, acne en/of acne littekens.

Veel behandelingen die ik uitvoer kunnen door uw zorgverzekeraar worden vergoed. Een verwijzing van uw dermatoloog of behandelend arts heeft u in de meeste gevallen niet nodig! U bent bij mij in goede handen want ik ben een afgestudeerd medisch specialist, lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en kwaliteitsgeregistreerd.

Graag nodig ik u uit voor een gratis consult bij Larimer Skincare + Medispa in Klundert!

Met vriendelijke groet,

Rafaëlle As   Huidtherapeut - Cosmetique Totale AGB-Code 90044723 Kwaliteit Paramedisch 69914607288  

Please specify image url

Fleur Venema

Permanente Make-up Specialist

Mijn naam is Fleur Venema en ik ben gespecialiseerd in het aanbrengen van Permanente Make-Up. Bij mij kunt u rekenen op een prachtig en natuurlijk resultaat.

Kwaliteit leveren vind ik heel belangrijk. Door jaarlijks verschillende cursussen en master trainingen te volgen blijf ik op de hoogte van de nieuwste technieken op het gebied van PMU.

Hygiëne, kwaliteit en perfectie zorgen voor een zo mooi mogelijk resultaat.

Graag nodig ik u uit bij Larimer Skincare + Medispa voor een gratis intake. Samen bespreken we uw wensen en geef ik u persoonlijk advies over de mogelijkheden van PMU.

Met vriendelijke groet,

Fleur Venema PMU Specialist - Opgeleid bij Ecuri

 

 

 

Please specify image url

Sigrid Vogelezang

Gecertificeerd Allround Schoonheidsspecialiste & Pedicure

Met veel passie voor het vak wil ik de wensen van de klant zo goed mogelijk vervullen. U kunt daarom altijd bij mij terecht voor een persoonlijk advies.Mijn specialisaties zijn: Acne, Pedicure, Wimperextension en Bindweefselmassage.

Hopelijk tot snel bij Larimer Sincare + Medipa.

Met vriendelijke groet,

Sigrid Vogelezang

 

Exclusieve Behandelingen.

We bieden diverse mogelijkheden aan voor Huidverbetering
10
Anti-age
10
Huidverbetering
10
Rimpel Reductie
10
Skin Therapy

Spa, Wellness & Beauty

Wist u dat gezondheid op het gezicht geschreven staat? Vanuit de oosterse huiddiagnose is de overtuiging dat de huid ons een kijkje gunt in de gezondheid van het lichaam. We weten natuurlijk allang dat als we ons niet lekker voelen, de huid daaronder lijdt. Met de “East meets West” huidanalyse word de huidconditie letterlijk in kaart gebracht.

DE SPIEGEL VAN UW ZIEL

Deze bijzondere methode van huidanalyse, gebaseerd op traditionele Oosterse geneeskunde, let op vele kleine aspecten in het gezicht. De zones in het gezicht geven vaak extra informatie over de oorzaken van de huidproblemen, huidconditie en gezondheid.

Huidverzorging en huidverbetering in stappen. Hoeveel aandacht moet u aan uw huid besteden? En wat moet u eigenlijk doen om uw huid jong en mooi te houden? Hoe zorgt u voor maximale huidverbetering? Een basis huidverzorging – voor jong en oud – bestaat uit zes stappen.

6 EENVOUDIGE STAPPEN NAAR HUIDVERBETERING

Het verzorgen van uw huid hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn! Om u zo goed mogelijk te begeleiden naar een mooie en gezond uitziende huid heeft Cenzaa het 6 stappenplan ontwikkeld. U vindt het unieke Cenzaa 6 stappen huidverbeteringsprogramma op al uw Cenzaa producten.

Stap 1: Reinigen

Stap 2: Diepte reiniging

Stap 3: Complex

Stap 4: 24H Crème

Stap 5: Masker

Stap 6: Beschermen

De vraag naar intensieve behandelingen en producten groeit enorm, immers iedereen wil graag een stralende en gezonde huid. De Profusion producten zijn de `huidspecialist` voor uitdagende huidwensen en –problemen.

Structurele huidverbetering genereren en deze verbeteringen behouden? De Cenzaa Profusion serie is een luxe gezichtsproductlijn met de laatste laboratorium technologieën voor revolutionaire cosmedische huidverbetering. De superieure producten van de Profusion serie zijn een perfecte aanvulling op de dagelijkse verzorging of te gebruiken tijdens een Cenzaa Skinkuur door de Skin Therapist.

U verwacht hoge kwaliteit en intensieve behandelingen. Naast de behandeling in de praktijk is een ondersteunende thuisbehandeling vaak noodzakelijk om maximaal resultaat te behalen en te behouden.

Door jarenlange ervaring weten wij bij Cenzaa dat professioneel huidadvies de basis vormt voor een succesvol huidresultaat. Hiermee heeft u een doelgerichte oplossing voor structurele huidverbetering.