Het mag voor zich spreken dat het van belang is dat PMU vakkundig gebeurt. Wat vakkundigheid betreft bent u bij Larimer Natural Spa in goede handen.
Vanaf november zal Fleur Venema ons team komen versterken. Zij is opgeleid bij Ecuri Cosmetics, een toonaangevend merk in de permanente make-up wereld en heeft een intensieve training afgerond waarin alle specialisaties aan bod zijn gekomen. De jarenlange ervaring en deskundigheid van docenten en de unieke Ecuri Cosmetics methode, waarin de modernste technieken zijn opgenomen, is uw garantie voor kwaliteit.
Fleur zal 1 keer in de 6 weken bij Larimer Natural Spa aanwezig zijn voor behandelingen en adviezen.

 

Behandeling:
3D hairstroke is een nieuwe techniek, haartje voor haartje is het nu mogelijk om wenkbrauwen te creëren die een driedimensionale uitstraling krijgen.
Deze hairstroke 3D is een totaal nieuwe techniek en de haartjes voor de wenkbrauwen zien als echt uit.
Een echte eyecatcher! Voor wenkbrauwen die met de jaren heen steeds dunner zijn geworden, te veel zijn geëpileerd of gewoon wat haartjes en/of vorm missen. Hairstrokes (3D) is een heel nieuwe manier van permanente make-up aanbrengen. Supermooi en natuurlijk, niet van echt te onderscheiden.
Heb je nog specifieke vragen omtrent Permanente make-up? Neem dan gerust contact met ons op of maak een afspraak voor de GRATIS intake.
Permanente make-up wenkbrauwen: €325
inclusief 2 x bijwerking en na controle binnen 3 maanden
Bijwerking: €125