Zwangerschapsbehandeling

Speciaal voor Zwangere Vrouwen en Nieuwe Mama's.

Je bent zwanger! Van harte gefeliciteerd met deze mooie gebeurtenis. Juist in de zwangerschapsperiode is een goede balans tussen ontspanning en verantwoord leven een belangrijke basis voor een goede gezondheid. Kom en ervaar de heerlijke combinatie van de gespecialiseerde Larimer mama behandelingen.
Onze spa pakketten zijn ontworpen om de algehele ontspanning te bevorderen, door het combineren van complementaire therapieën voor een ultieme zwangerschaps ervaring.

 

 

Mama Rug Massage

Zwangerschap rug massage geschikt vanaf 10 weken zwangerschap.
De verzorgende Mama Rug Massage is gericht op het verlichten van spanning en het verminderen van stress. Ontworpen op de specifieke behoeften van de klant en rekening houdend met de stadium van de zwangerschap.
Duur: 40 minuten. Prijs: € 40.00

 

Mama Massage

Zwangerschapsmassage lichaam geschikt vanaf 10 weken zwangerschap.
Een massage als je zwanger bent is heerlijk en ontspannend voor moeder en kind. De laatste periode van de zwangerschap past het lichaam zich in een korte tijd aan op de snel groeiende baby. Dit merkt je vaak aan bekken-, rug-, nek- en schouderklachten, het vasthouden van vocht en slecht slapen. Tijdens de zwangerschapsmassage krijgen de voeten, benen, armen, handen, rug en schouders een ontspannende massage. Niet alleen jezelf, maar ook de baby wordt heel rustig van de zachte en aangename bewegingen.
Duur: 60 minuten. Prijs: €60.00

 

Mama Voeten Spa!

Ontspannende pedicure behandeling tegen vermoeide voeten en benen
Naarmate de buik groeit wordt het steeds lastiger om zelf de voeten te verzorgen. Deze behandeling is geschikt vanaf 3 maanden zwangerschap. Bubbelbad voor de voeten, pedicure behandeling incl. een verkwikkende voet en onderbeen scrub voor heerlijke zachte voeten, voetenmasker wordt heerlijk in gemasseerd en de nagels worden gelakt.
Duur: 60 minuten Prijs: € 60.00

 

Mama Voeten Relax

Scrub en massage tegen vermoeide voeten en benen
Aromatische bubbelbad voor de voeten in combinatie met een  onderbeen en voeten scrub en een heerlijke onderbeen en voet massage O.P.I vverfrissende voeten masker en afsluiten met een verzachtende voeten crème.
Duur: 35 minuten. Prijs: € 35.00

 

Bijna Mama!

Voeten en onderbeen massage en Mama Rug massage.
Heerlijk genieten van de zwangerschap. Aromatische bubbelbad voor de voeten, onderbeen en voeten scrub voor zachte voeten en de heerlijke onderbeen en voet massage tegen vermoeide voeten en benen. Afsluiten met de heerlijke Mama Rug massage.
Duur: 60 minuten. Prijs: €60.00

 

Lieve Mama!

Massage na de bevalling.
Masseer alle vermoeidheid weg met deze heerlijke lichaamsmassage. Massage na je bevalling zorgt ervoor dat je lichaam sneller en vollediger herstelt. Geniet van een heerlijk moment van ontspanning.
Duur: 60 minuten. Prijs €60.00
*tip: Leuk cadeau voor aankomende mama’s.